dijous, 20 de novembre del 2008

VESTIGIS

Una lliçó pràctica d'impermanència

Ha estat tota una lliço sobre la transitorietat dels fenòmens. D'una manera totalment fortuïta i accidental, he esborrat el blog sencer sense possibilitat de restaurar-lo. Tan sols queda la possibilitat de començar de zero, aprofitant l'adreça que ja tenia registrada.

Malgrat tot, he pogut recuperar, a través dels cachés dels cercadors Google i Yahoo, el contingut de les diferents entrades (tret de les darreres), i desar-les en local.

Us les ofereixo en format PDF a través d'aquest enllaç:
El blog Perspectives, diari d'una recerca, ha mort, i de les seves restes n'està naixent alguna cosa nova, potser completament diferent.


No hi ha retorn, només vestígis en l'aire permanent

Fins aviat!

2 comentaris:

Diana ha dit...

Estava sentint el programa de cinema El séptimo vício de radio 3, fet avui des del CCCB, amb motiu de l'Alternativa, quan Javier, el locutor, s'acomiada d'aquells que estava entrevistant amb un "larga vida a "mirades.net", he entrat immediatament, gairabé, i m'ha sorprés trobar aquesta pàgina, jo m'esperava alguna cosa semblant a una pàgina de cinema. Al llegir perquè el blog només té dues entrades, al veure que s'ha perdut, m'ha vingut al cap la imatge del gran vidre de Duchamp, trencat. No sóc capaç de concretar més.

Xavier Mas ha dit...

Però el gran vidre ja no seria el gran vidre si no fos trencat, ni hagués evocat tot el que ha evocat als qui l'hem conegut així. Som on som perquè els vidres es trenquen i sempre ho fan creant formes imprevisibles...

Tampoc no sóc capaç de precisar més tret que em complau enormement.

(m'encanta el "mirades.net", sento no haver-li donat més vida, encara)